Dones, espiritualitat i canvi social – Diàleg entre Teresa Forcades i Karma Lekshe Tsomo

Diàleg entre Teresa Forcades i Karma Lekshe Tsomo

El passat 13 de juny 2013, a la Fundació Casa del Tibet de Barcelona, va tenir lloc el diàleg obert entre Teresa Forcades i Karma Lekshe Tsomo moderat per Ima Sanchís.

L’acte va ser organitzat per Plecs Budistes Edicions amb la col·laboració de la Fundació Casa del Tibet.

L’esdeveniment va tenir una gran acollida, més enllà de qualsevol expectativa. Hi van participar més de 300 persones i més de 200 no hi van poder assistir per raons d’aforament.

A partir d’aquest primer diàleg, Plecs Budistes continuarà creant espais per a diàlegs oberts en el context de Dones, espiritualitat i canvi social i publicant-los posteriorment. L’objectiu d’aquest projecte és difondre la veu de les dones com a agents del canvi i donar suport a propostes que neixen de la necessitat d’una transformació radical, tant individual com social.

El llibre que recollirà aquest diàleg inclourà també l’apartat Mirades que sumen, amb textos de Cristina Monteys, Francesc Torradeflot i Montse Castellà. Actualment, el projecte està en procés de micromecenatge.

Agraïments

Agraïm, des de Plecs Budistes Edicions, la valuosa aportació de totes les persones que van col·laborar en l’organització del diàleg “Dones, espiritualitat i canvi social”:

Ada Vilaró, Amèlia Franquesa, Andrea Guenemann, Carme Ferrer, Daniel Peralta, Fina Iñiguez, Grup de dones de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, Helena Martí, Isabel Barnés, Marga Capella, Mercè Carbonell, Mercè Mir, Núria Bover, Teresa Camprodon.

Entitats col·laboradores en la difusió de l’esdeveniment: Fundació Casa del TibetAssociació UNESCO per al Diàleg InterreligiósCoordinadora Catalana d’Entitats Budistes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s